Печатна реклама

Дизайн и печат на визитни картички

Визитните картички са незаменим спътник както в бизнеса така и в личния живот. Собствената визитна картичка изпълнява полезни услуги в хиляди ежедневни ситуации, за да бъде там, където е необходим контакт.

Визитките са онази част от професионалното общуване, която несъзнателно Ви разкрива пред околните и оставя непоклатимо впечатление, както за Вас, като индивидуална личност, така и за вашата дейност, като цели и насоки.

Дизайн и печат на флаери

Дизайн и печат на флаери

Рекламният флаер е един от най-лесните и бързи методи да популяризирате вашият бизнес и да привлечете нови клиенти. Вие решете дали ще го пускате в пощенски кутии, дали ще го раздавате на улицата или ще използвате друг начин за разпространение.

Този тип реклама години наред е един от най-ефективните канали за достигане до максимално широка аудитория. Посланията, които се отправят към читателя, начинът за представяне на нещо ново, интересно, промоционално е така опростен, че може да представи всичко и на всеки.

Дизайн и печат на дипляни

Дизайн и печат на дипляни

Сред най-използваните масови печатни рекламни материали се нареждат рекламните дипляни.

Най-често дипляните се използват за реклама на конкретна стока, промоция или услуга, защото представляват гъвкаво и ефикасно средство за успешна продажба на рекламирания от Вас продукт или услуга.

Представляват сгънато еднолистово изделие с много информация и илюстрации, компактни и лесно прибиращи се в пощенските кутии.

Дизайн и печат на плакати, постери и банери

Дизайн и печат на плакати и постери

Плакатите имат за цел да покажат на голяма маса от хора нещо, да насочат вниманието, да въздействат и промотират. Ето, защо принтиране на плакати е практика за разпространение на новости и вид реклама, която вече десетилетия наред доказва своята сила.

Постерите могат да бъдат различни по големина и изображения, но в едничката си обща цел имат изключителен ефект и влияния над публиката. Те позволяват на потребителите да набавят информация, с която да направят избор на продукт, да популяризират дадено събитие и да подтикнат към действия по покупка.

Дизайн и печат на фирмени папки

Дизайн и печат на фирмени папки

Рекламна агенция „Роси“ Ви предлага професионален дизайн и печат на папки - рекламни и фирмени.

Рекламните папки са опаковката на поднесените в тях рекламни материали, оферти или договори. Те са крайния, завършващ елемент от рекламния пакет и важността на фирмените папки не е за подценяване.

Дизайн и печат на етикети

Етикети

За да привлече вниманието на потребителя един продукт или трябва да е добре познат на пазара или да изпъква с неоспорими качества, поднесени по възможно най-оригиналния начин, а именно - елегантен и уникален етикет.

Възможностите при печат на етикети е крайно разнообразен. На първо място, той бива два вида: според приложението си и според вида на материалите, от които се изработва.

Дизайн и печат на стикери

Дизайн и печат на стикери

Изработката и печата на стикерите - още наричани лепенки или самозалепващи етикети - са един от най-разпространените печатни материали.

Ако за миг се огледаме наоколо - от етикетите на повечето видове стоки - храни, напитки, дрехи и други - до работните времена на магазините, стикерите са навсякъде около нас.

Изработваме стикери във всякакви форми и размери, подходящи за залепване върху почти всякакви повърхности.

Печат върху пощенски пликове

Искате ли да постигнете завършена визия на вашата бизнес кореспонденция? Услугите ни по печат на пликове е именно за вас!

Пликовете, отпечатани с вашето лого, подобно на визитните картички ще фокусират вниманието на получателя към дребните детайли, имащи особено важно значение в бизнес и административните среди.

Изработка на клиентски карти

Клиентски карти

Предлагаме на вашето внимание печат върху PVC карти - термотрансферен, ретрансферен, офсетов или директен печат на банкови, клубни и фирмени карти.

Изработка на клиентски карти и PVC карти с магнитна лента, както и на карти с персонализация - отпечатване на номер, име, снимка, баркод, а за допълнителна защита.

Изработка и печат на фирмени карти за достъп

Нашият екип от професионални дизайнери ще Ви предложи изработка на персонализирана карта за достъп с лого на фирмата Ви за по-голяма сигурност и комфорт на Вас и служителите Ви.

Картите за контрол на достъпа намират много приложения в днешните организации.

 

 

Дизайн и печат на нодпадове и кубчета

На вашето внимание Ви предлагаме печат и дизайн на падове, блокнот или тефтерчета за писане. Падът е едно от най-често използваните средства за писане, но и възможност Вашето послание да бъде виждано изключително често.

Печат на хартиени кубчета за писане. Фирмените хартиени кубчета са онези малки листчета, от които винаги имате нужда в офиса.

Печат върху ленти за баджове

Лентите за бадж са неразделна част от събития с почти всякакъв характер от изложения и конференции до семинари и обучения.

Те са практичен и най-вече ценово ефективен рекламен материал, който може да използвате, за да популяризирате вашата компания и достигнете до всички посетители на конкретното мероприятия. Всички връзки за бадж са изработени от 100% полиестер.

Работни календари

С идването на новата година календара е едно от най-добрите попълнения за Вашия имидж, за Вашето отличително отношение, както към служителите, така и към бизнес партньорите Ви.

Гордеем се с факта, че разполагаме със собствена база за печат и производство на календари. Това включва печатни машини за къси и дълги тиражи, машини за поставяне на спирали, разпробиване на отвори, поставяне на телчета, биговане и т.н.

Дизайн и печат на джобни календарчета

Рекламна агенция „Роси“ Ви предлага печат на джобни календарчета с индивидуален дизайн и рекламен надпис, съобразен с Вашите желания и изисквания.

Стандартният размер на тези малки рекламни календарчета е 90/60 мм.

Гърбът на рекламното календарче съдържа календариум за 2020 година – чернобял или цветен по ваш избор.

Дизайн и печат на хартиени торбички

Хартиените торбички с рекламен печат са един добър и ефективен начин за реклама. Рекламните хартиени торбич могат да послужат за опаковане на продуктите Ви или за едно по-луксозно представяне на подаръците за Вашите клиенти и бизнес партньори.

Рекламните торбички с фирмен надпис са носител на Вашето послание и комплимент към клиентите Ви.

Дизайн и печат на менюта за ресторанти

Рекламна агенция Роси се специализира в изработката на дизайн, печат и редизайн на менюта. Ние разбираме, че добрия дизайн на менюто е от ключово значение за успешния маркетинг на вашия ресторант или бар и насочването на клиентите към храни и напитки, които предлагат максимална рентабилност.

Ние сме на разположение да обсъдим с Вас най-добрите варианти за оформление и печат на менюто за вашия ресторант или бар.

Изработка на фактури

Предлагаме печат на обикновени и данъчни фактури на кочан.

Фактурите получавате с отпечатани данните на Вашата фирма, както и поредна номерация. Всеки един комплект фактури се изработва с перфорирани химизирани листа за по-лесно откъсване.

Всеки комплект съдържа 3 химизирани страници с различен цвят.

Обикновено се изработват във формати А5, 2/3 А4, и А4.