Печатни и рекламни услуги

Рекламна къща “Микра” разполага с модерни и съвременни технически възможности за извършване на следните печатни и рекламни услуги:

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Дигиталният UV LED печат има голяма област на приложение спрямо различните видове медии, постига отлична устойчивост и високо качество на отпечатъка върху пластмаса, плексиглас, дърво, метал, стъкло, кристал, алуминий, неръждаема стомана, камък, месинг, каучук, керамика, кожа, стиропор, картон, винил, карбон, CD и DVD дискове и много други.

ТАМПОНЕН ПЕЧАТ

Тампонният печат е подходящ за отпечатване върху разнообразни предмети и повърхности, различни по вид и големина. Най-често се прилага при надписването на химикалки, запалки, ключодържатели, преносими батерии, флашки и др.

СИТОПЕЧАТ

Ситопечатът е една от най-гъвкавите технологии за печат, позволяваща нанасянето на мастила върху разнообразни по вид материали – хартия, картон, текстил, пластмаса, стъкло, дърво и други. Основно характерна черта и същевременно предимство на ситопечата са високата покривност на мастилата, тяхната издръжливост и плътността на отпечатъка.

ТРАНСФЕРЕН ТЕРМО ПЕЧАТ

Трансферният печат по своите качества не се отличава значително от директния ситопечат. Основното му предимство идва от възможността да бъдат отпечатани трудни промазани материи, готови спортни облекла и др. изделия от текстил. Най-често продуктите, които печатаме посредством този метод са шапки, чадъри, раници, конферентни чанти и чанти за лаптоп.

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ

Офсетовият печат е един от най-разпространението използвани методи. Намира приложение при отпечатване на каталози, брошури, менюта, календари, тефтери и други.Като предимство и същевременно недостатък е изискването за големи тиражи, които трябва да бъдат отпечатвани.

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ И ГРАВИРАНЕ

Лазерното гравиране е изключително качествен и устойчив метод за брандиране на рекламни артикули. Процесът на гравиране включва повтарящо се премахване на част от слоя на повърхността на артикула. Възможните материали, които могат да бъдат гравирани са разнообразни – метал, дърво, кожа, стъкло и др.

CNC РЯЗАНЕ И ГРАВИРАНЕ

Рутерното рязане и гравиране се извършва посредством CNC фреза. Представлява машина с цифрово управление, която възпроизвежда 2Д и 3Д продукти от различни материали като дърво, пластмаса, алуминий и много други.