За нас

Ние от рекламна агенция “Микра” разполагаме с техника за бърз и качествен дигитален печат, офсетов печат за по-големи тиражи, което спомага за изработката на всякакъв вид печатни рекламни материали (стикери различни размери, брошури, визитки, бланки, фактури, флаери, плакати, каталози, календари).

Имаме богат опит в изработването на указателни табелки, светещи и не светещи рекламни табели, обемни букви, тотеми и цялостно брандиране на
търговски обекти.

Разполагаме с машина за UV директен печат на химикалки, запалки, тефтери / бележници, папки, кейсове за телефони, ключодържатели, кутии, термоси, чаши и други.

С наличието на термо преса за трансферен печат върху текстил и порцелан предлагаме на нашите клиенти широка гама от възможности
за надписване на работно облекло.

Разполагаме с лазерни машини за гравиране СNC, CO лазер и Fiber рязане на широка гама от материали, както и с плотер за рязане на PVC фолио и работилница за изработка на метални конструкции.

Изработваме различни видове надписи за автомобили и витрини, светещи и не светещи табели с различни форми и размери по индивидуални проекти.
Осъществяваме поръчки за сито и тампонен печат върху рекламни материали, сувенири и текстил.

Извършваме и всички видове довършителни работи (ламиниране, подвързване, биговане, поставяне на спирала и др.).